Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 8. 2011

Brandýs - Roztoky

Brandýs nad Labem - Roztoky A

1:3 (-21,-20,16,-12); 1:3 (14,-20,-23,-25)

Sestava: Eva, Tynus, Bára - Radka, Martina - Andrea, Lucka, Zdena

První zápas nové sezóny byl pln očekávání, jak to dopadne. Roztoky "A" byl soupeř, kterého jsme v minulé sezoně nepotkali a proto jsme nevěděli, jaký výkon čekat. Hned po pár prvních míčích bylo jasné, že Roztoky jsou hratelným soupeřem. Tahaly jsme se o každý bod. Myslím, že každý dodržoval, co jsme se přes léto snažily naučit a to především pohyb po hřišti. Chvílemi jsme opět měly problém s příjmem, ale nebylo to myslím tak tragické. Zásadní chyby se v prvním zápase neobjevily, až na již klasický problém s koncovkou, kvůli čemuž jsme prohrály první dva sety. Ve třetím jsme dokázaly dobře umísťovat míče a ukončovat výměny a vyhrát tak náš první letošní set (mnohem dříve než minulý rok, to jsme set uhrály až ve 4. kole). Poté však zapracovala únava a představa, že bychom hrály ještě další dva sety, které bychom musely vyhrát a čtvrtý hraný set jsme vypustily.

Po cca 15 minutové přestávce jsme nastoupily k druhému zápasu (přestávka byla dohodnuta co nejkratší především kvůli počasí, neb vypadalo, že začne každou chvílí pršet - což naštěstí nezačlo až do konce zápasu). Posilněny hroznovým cukrem jsme po hřišti běhaly sem a tam, skládaly balony a s přehledem získaly první set. V dalších se nám již tolik nedařilo, především zakončovaní míčů. Každá výměna se strašně táhla a ani jedna strana nebyla schopna míč položit. V posledním setu jsme se ještě vybičovaly a snažily se dostat hru do tiebreaku, avšak se nezdařilo.

Ač jsme soupeřky z Roztok neporazily, přestože jsme na ně myslím měly, hodnotím tento dvojzápas velice kladně. Předvedly jsme pěkný volejbal.

Zároveň s naším zápasem se na Sokoláku hrál tradiční turnaj Poslední prázdninová smeč ptáka Ohniváka a proto jsme měly i početný zástup fanoušků, za jejichž podporu děkujem. Nemůžeme opomenout také podporu a rady Renči, která nás koučovala, a kterou poté zastoupila Dana. Dík...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář