Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 9. 2011

Brandýs - Benátky

 Brandýs – Benátky

0:3 (-27, -17, -21)

2:3 (-24, 23, 22, -24, -9)

Sestava: Mirra, Tynus, Bára - Eva, Zdena, Lucka - Martina, Radka

 

Motto: Kdy už se konečně naučíme hrát tiebreaky?

 

Na Benátky jsme si věřily, ale jakmile jsme viděly Barboru Doušovou, bylo nám jasné, že to nebude jednoduché. Chvíli jsme zvažovaly možnost napadení jejího startu, nakonec jsme to nechaly plavat.

Do prvního setu jsme šly bojovně, radovaly se z každého uhraného míče a v poli bojovaly jako o život. Slabý útok na obou polovinách zapříčinil, že v některých výměnách letěl míč přes síť i desetkrát. To nás hrozně vyčerpávalo. V koncovkách jsme opět povolily a první zápas prohrály 0:3.

Po půlhodinové pauze jsme do druhého zápasu nastupovaly za dost rozporuplného počasí. Chvílemi pražilo, ale jakmile slunce zalezlo za mrak, nebylo se slunečními brýlemi nic vidět. Po prvním prohraném setu jsme se konečně vzchopily a druhý a třetí set vyhrály. Ve čtvrtém setu jsme sice bojovaly, ale štěstí nám nepřálo. Po prohraném setu 24:26 jsme do pátého setu šly s odhodláním. Jelikož jsme si uvědomovaly výsledky dosavadních tiebreaků, pohlídaly jsme si začátek setu. Do stavu 4:4 jsme vydržely, pak nás odhodlání opustilo.

Prohra mrzí o to víc, že všichni daly do zápasu co mohly. V zápase bylo hodně zkažených podání (i serie čtyř za sebou) a nepřesných přijmů. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Barbora

Radka, 20. 9. 2011 8:09

Škoda, že se nechala "plavat" Barbora. Neměla tam co dělat a tím snížila naší šanci na výhru. Tím neřikám, že jen kvůli tomu se ten zápas prohrál. Na druhou stranu proč jsou pak nějaký pravidla?