Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. MISTRÁK

Brandýs nad Labem - Neratovice "B"

3:0 ( 17,22,21 ); 3:0 ( 13,18,21)

Nahrávačky: Bára, Eva H., Kristýna

Smeč/Blok: Radka, Andrea, Zdena, Káťa, Lucka, Renča, Martina, Eva V.

Po prvním jarním zápase v Odoleně Vodě jsme hrály na domácí půdě za podpory slunečného počasí a velké účasti fanoušků, kterým tímto děkujeme a doufáme, že se příště dostaví také v tak hojném počtu.
V prvním setu prvního zápasu byla hra velmi vyrovnaná a to hlavně díky blokařkám Radce a Evě , které soupeřkám nedaly šanci k zakončení. První set se nám podařil zvítězit, což soupeřky lehce překvapilo a do druhého setu jsme nastupovaly s větším sebevědomím. Opět pokračovaly úspěšné bloky, k tomu jsme přidaly i dobré příjmy, podání a smeče. To nám vydrželo až do konce celého zápasu. Výsledné skóre zápasu hovořilo jasně v náš prospěch v poměru 3:0.
Před druhým zápasem náš trenér prostřídal sestavu, ale na naši hru to nemělo vliv. Nastupovaly jsme asi po 45 minutách s cílem druhého vítězství. A tak se také stalo, neboť soupeřky byly psychicky rozložené. Ačkoli se jejich trenérka snažila prostřídávat sestavu v průběhu setů, stále se jim nedařilo. Začaly se hádat a trenérka je také moc nepodpořila.
Ve třetím setu se Neratovice vzchopily a vedly až o osm bodů. Náš trenér včas vystřídal hráčky a vzhledem k našim výborným podáním se nám podařilo vyrovnat a nakonec i zvítězit.
Toto vítězství nás povzbudilo do dalších zápasů, kam budeme nastupovat s větším sebevědomím a s lepší náladou do hry.


Děkujeme všem fanouškům, kteří nás skutečně skvěle podporovali, včetně transparentů a bubínků, a budeme se těšit na další domácí podporu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář