Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 4. 2011

8. MISTRAK

 Odolena Voda - Brandýs nad Labem

3:0 ( 20,19,22 ); 3:0 ( 18,16,20 )

Nahrávačky: Bára, Mirra, Kristýna, Eva (i smeč/blok)

Smeč/Blok: Radka, Andrea, Zdena, Káťa, Lucka, Renča, Martina, 

 

 

Tak nám začala jarní část naší první sezóny a musím říct, že to byl navzdory výsledku úspěšný start. Hřiště našich soupeřek je v opravdu krásném prostředí a jelikož se vydařilo i počasí mohly jsme si zápas opravdu užít. 

Hned na začátku nás zarazila paní rozhodčí (pískající i vyšší soutěže), která napomenula naše fanoušky a vyšoupla je z  "hráčské lavičky" na lavičky určené pro diváky. Poté také napomenula našeho trenéra, který je z pohledu ČVF neoficiální (neb jej nemáme v soupisce) a tedy také nemůže být na hřišti.

Nicméně mezitím již samotný zápas začal a my se začaly prát o naše první jarní body. A že jsme se praly statečně. Se soupeřkami jsme hrály vyrovnaně a skóre bylo dlouho shodné. Bohužel náš problém s koncovkou setu se nám přes zimu nepodařilo zlikvidovat a tak jsme opět v závěru potřebné body ztratily. Během druhého setu jsme dostaly naši první žlutou kartu a to za špatné třídání, resp. zdržování hry a zároveň jsme tak darovaly soupeřkám jeden bod. Toto se na hráčkách lehce psychicky podepsalo a zbytek setu se nějak vlekl. V posledním setu prvního zápasu jsme se však opět chytly a hra nás bavila. 

Do druhého zápasu jsme nastoupily po cca 20 min, během kterých jsme se občerstvily - káva a bábovka od Hejretů byla opravdu vynikající. Nasezaní v tomto zápase bylo o trochu menší a obvzláště v druhém setu se nám nedařilo. V závěrečném setu jsme však ještě zamakaly a opět hrály vyrovnaně - k uzmutí setu chybělo myslím opravdu málo.  

Od našich soupeřek jsme byly pochváleny, že jsme se od podzimu výrazně zlepšily a že v dalších zápasech se nás už budou opravdu bát :)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář