Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 4. 2013

Komárov

 V sobotu 13. dubna jsme se vydaly s ženami na župní přebor ve volejbale do Komárova. Pro nás to byl především turnaj přípravný před začátkem jarní části soutěže a první zkouška systému 5-1. Ve složení Tynus, Evička, Radka, Lucka, Renča a Marika jsme věřily, že to půjde... a ono to opravdu šlo. 

První zápas jsme vcelku s přehledem vyhrály. Během pauzy jsme se lehce posilnily a odhodlaně šly do dalšího zápasu. Ten byl o trochu náročnější. Po dvou odehraných setech to bylo 1:1 a následoval tiebreak, který jak známo je do 15 bodů. Ten náš se ale "trochu" protáhl a nakonec skončil naším úspěchem za stavu 24:22.

Po tomto vyčerpávajícím boji nás hned čekal další soupeř. Bohužel jsme se nezvládly dostatečně vybičovat a první set jsme doslova odevzdaly. V tom druhém už jsme bojovaly více, ale stejně to nestačilo. 

Opět bez pauzy jsme nastoupily i k poslednímu zápasu, proti budoucím vítězkám turnaje. V prvním setu jsme opět nedokázaly vzdorovat, ale v tom druhém jsme již sehrály rovnocenou hru, přestože zápas skončil naší prohrou. 

Konečné 3. místo (z 5 zúčastněných týmů) je určitě úspěchem. Nový systém s jednou nahrávačkou se také ukázal jako hratelný. Turnaj tedy splnil naše očekávání a zajisté do Komárova opět zajedeme v srpnu.