Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj SMT v Brandýse nad Labem

Na sobotu 10.12. připadlo naše pořadetství turnaje v sérii SuperminiTour volejbalových přípravek. Pronajali jsme halu na PedF UK, jelikož je jediná v Brandýse, kde jde udělat hřiště i na délku celé tělocvičny. Mnichovo Hradiště zapůjčilo svou speciálně vyrobenou 21 metrů dlouhou síť a párkovač, Honza s Milanem "nalajnovali" hřiště a mohlo se začít.

Vzhledem k skvělé přípravě hlavní organizátora Jirky Skřivana se turnaj rozběhl bez problémů. Hrálo se na pěti hřištích, ale oproti předchozím turnajům jsme mezi nimi neměli volný prostor pro rozhodčí. Ti stáli na lajnách a sem tam překáželi ve hře. Děti se s tím však naprosto bez problémů vyrovnaly.

Obě naše áčka (tedy Brandýs A - Kamča, Anička Č., Anička Š., Dorka a Brandýs C - Naty, Sába, Lucka) si od začátku vedla velmi dobře. Hra měla náboj a holky bojovaly.

V B týmu (Adéla, Míša, Terka K., Eliška) chválím především Terku a Elišku. Ačkoli jsou obě čerstvé začátečnice, šly do zápasu s nadšením a elánem. Začátky bývají těžké a tomu odpovídalo i umístění.

Nejmenší princezny (Terka Č., Sára, Kamča a nováček Denisa) občas zapomínají koukat na míč, ale oproti minulému turnaji dnes bylo viditelné zlepšení.

Konečné umístění: modrý minivolejbal A - 14. místo, B - 17. místo, oranžový minivolejbal C- VYNIKAJÍCÍ 4. místo, D - 9. místo

Děkuji všem za podporu a doufám, že si v Brandýse ještě někdy zahrajeme.

E.