Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 4. 2015

Starší žákyně na 14. místě ve Středočeském kraji

V uplynulé sezóně 2014/2015 se naše starší žákyně umístily na konečném 14. místě z celkově 21 družstev. 

Podzimní část sezony holky sehrály velice dobře a mezi 11 týmy skupiny A dosáhly na 5. místo. Toto umístění je posouvalo do dodatečné kvalifikace o zbylá dvě místa ve finálové skupině. Bohužel na tomto miniturnaji na domácím hřišti na začátku října uhrály jen jeden set a do finálové skupiny se nedostaly. 

Během zimní části sehrály holky celkem 5 turnajů v 2. výkonnostní skupině B, kde umístění v tabule po odehrání všech turnajů předurčovalo o jaké konečné umístění budou jednotlivé týmy hrát. Naše 3. místo holkám umožnilo hrát o konečné 14. - 17. místo v kraji.

Jarní část byla složená ze dvou turnajů, kde se vždy každý s každým utkal o konečné pořadí v letošním sezóně Krajského přeboru starší žákyň. Po prvním turnaji byly holky jen kvůli horšímu skóre na druhém místě za Kutnou Horou. Na domácím hřišti při druhém turnaji však zabraly a skupinu vyhrály. Patřím jim tedy konečné 14. místo ve Středočeském kraji. 

Po loňském umístění na chvostu tabulky je to slušný posun vpřed. Pro některé hráčky to byla poslední sezona za starší žákyně, ale nové posily z mladších žákyň by mohly být příslibem i pro budoucí zlepšování.

Sestava: Kamča Kadlecová, Deni Labounková, Dorka Herynková, Anča Čečrdlová, Eliška Marečková, Áďa Pěkná, Anetka Volfová, Míša Kváčová, Nikola Cacková + občasné další posily z mladších žákyň

 

2015419162059.jpg

se staršími žákyněmi loučí se Kamča a Áďa po posledním zápase sezony