Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší žákyně září - prosinec 2012

V letošní sezóně se náš oddíl mírně vnitřně rozdělil na mladší žákyně a minivolejbalistky. Ročníky 2001 mají výhodu, že mohou hrát v krajském přeboru i superminitour.

V krajském přeboru jsme v září odehrály dva turnaje  podzimní části v Brandýse 15.9. a Kladně 22.9., kde jsme se utkaly s týmy Komárova, Mladé Boleslavi, Nymburka, Kolína a Kladna.

14.10. proběhla kvalifikace SMT v Benátkách, kde se A tým nominoval hned do první ligy.

V listopadu začala série náročných víkendů: 10.11. SMT v Mnichově Hradišti, 11.11. krajský přebor v Kolíně, kde jsme překvapivě vyhrály dva ze tří zápasů.

18.11. pořádali kralupští první kolo barevného minivolejbalu. Náš nejlepší tým ve složení Kadlecová, Šimerková, Volfová vybojoval krásné čtvrté místo.

1.12. nám Kralupy A vrátily porážku v Benátkách a s domácími soupeřkami jsme sehrály dva krásné sety, které bohužel skončily naší porážkou.

2.12. jsme pořádali turnaj SMT ve Sportcentru. Vynikající technická jednotka ve složení bratři Kváčové, Jarda Jeřábek a Milan Tomášek skvěle zařídili sítě, dámská sekce Tereza, Kváčová, Mirra Kajabová a Týna Menclová nalepily čáry. Na turnaj dorazilo 45 tříčlenných družstvev a byl to docela mazec.

16.12. nás překvapilo počasí a nejlepší týmy bohužel zůstaly doma, ostatní bojovaly jako lvi, ale na lepší umístění nedosáhly

Poslední trénink byl v duchu zápasu proti klukům a zakončily jsme vánočním miniturnájkem dvojic.