Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 6. 2012

LOUTÍ 2012

Pátek 1.6.

Příjezd byl mírně hektický, ale nakonec jsme to zvládli. Vprostřed tréninku se rozpršelo, tak jsme to zrušili a šli si vymalovávat domovenky. K večeři byly špagety. 

Večerní zpívání jsme si náramně užili a pěkně si zatacovali. Zítra se těšíme na táborák.

Fotky z večera ve fotoalbu.

Sobota 2.6.

Ranní hra se nekonala, protože polovina týmu nenastoupila včas, místo toho všichny slečny běhaly a dřepovaly, tak snad zítra už se to povede:)

Trénuje ve skupinách malé: Terka Č., Terka H., Eva, Sára, Lucka, Kamča a velké: Anička, Anička, Anička, Dorka, Míša, Aneta, Áďa, Kamča, Deni, Nikča.

Dopolední trénink byl zaměřený na prsty. S druhou skupinou trénovali všichni dostupní dospěláci a úroveň tím šla prudce nahoru. Skupina, která zrovna netrénovala, hrála s Jevulkou různé hry, zahlédla jsem hru na slepeckého psa a přeskakování lana.

K obědu bylo vepřové na paprice s rýží.

Po poledním klidu probíhala smyslová olympiáda, kterou s přehledem vyhrála Anička Š., ale oni ostatní se nenechaly zahanbit. Trénovaly jsme bagry, smeče a postavení.

Po večeři -  zapečených bramborách jsme vyhodnotili celodenní soutěž Uhlídám si svůj kolíček. Vyhrála Dorka a Niky - Natka. Holky, které kolíček neuhlídaly, splnily veselé úkoly.

V půl osmé nastoupily proti sobě děti a dospěláci. Holky ve složení Kamča, Anča, Anička, Dorka, Anetka, Míša porazily dospěláky ve složení Eva, Míša, Jarda, Libor, Tomáš, Milan na body 15:14

U táboráku zaznělo jen pár písní, protože se začalo rychle ochlazovat.

Padáme únavou, v noci bude klid.

Počasí dnes vyšlo naprosto skvěle.

 

Neděle 3.6.

Jevulka chystá orientační běh, který startuje přesně v 9, pak nás čekají poslední tréninky a výtvarné tvoření. Po obědě Vás mezi 13 a 14 hodinou očekávají Jelínkovi,  kteří Vám předají děti. Fotky vystavím příští víkend na rajče.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář