Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 2. 2013

Leden plný turnajů

V lednu 2013 to šlo jeden turnaj za druhým.

13. ledna jsme vyrazily na mistrovský turnaj do Komárova. Ve složení Čečrdlová, Herynková, Kadlecová, Kadlecová N., Labounková, Nevrlá, Šimerková, Veselá jsme nastoupily proti nejtěžším soupeřům.

První zápas proti Komárovu byl velmi poznamenám pozdním příjezdem jedné třetiny týmu. Tým se začal rozehrávat teprve ve chvíli, kdy soupeř nasadil do druhého setu slabší hráčky.

Obávané Kralupy B měly potíže s řešením systému, nicméně zbytečný strach u nás přetrval. Ani sedmibodový náskok v druhém setu jsme nedokázaly proměnit ve vítězství.

Kladno nechalo nejlepší hráčky doma, proto byl zápas velmi vyrovnaný. Celkově pro nás turnaj skončil bez bodu, ale odvezly jsme si cenné zkušenosti.

SuperminiTour 20. ledna v Kralupech byla poznamená vysokou nemocností, A tým nenastoupil vůbec, v ostatních týmech hrálo hodně náhradníků, což pro ně byla nedocenitelná zkušenost, bohužel body do celkové tabulky nám to nepřineslo.

Poslední lednový víkend vyrazilo devět odvážných na festival minivolejbalu do Neratovic. Ačkoli nikdo nepostoupil do finálových bojů, všechny týmy se velmi snažily a bojovaly. Pochvala patří červeným Kváčové, Kadlecové N., Vošahlíkové, Kočí, oranžovým Sakslové, Černé a modrým Veselé, Cackové a Dvořákové A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář