Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 5. 2011

Jak se máme v Loutí

Milí rodiče,

zkontrolutjte, prosím, jestli holky nemají klíště. Pohybovaly se hodně na louce a v lese. Děkuji.

V pátek po příjezdu jsme chvilku trénovaly. Po kuřeti s  bramborem si holky připravily scénky k táboráku, který jsme zapálili v půl deváté. Vzájemně jsme se seznámili s dospěláky, kteří tu jsou s námi, zahráli si na kytary, prohlédli scénky a zachumlali se do pelíšků.

Sobotu holky začaly ranní hrou na volejbalovém hřišti a po snídani zahájili sporťáci s většíma holkama hry a já s menšíma trénink. V polovině dopoledne jsme si děti vystřídali.

Teď máme nacpaná břicha gulášem s těstovinami a chystáme se na odpolední turnaj. Pomalu se nám tu ochlazuje, ale všichni doufáme, že nám počasí vydrží alespoň do večera.

Odpolední program se nám krásně vydařil, počasí vydrželo, v turnaji si všichni pěkně zahráli. Každý tým měl svého kouče a to se pozitivně projevilo na kvalitě hry. Po svačině vzali Jevulka s Pavlem holky na hry do lesa. Po večeři jsme si znovu udělali oheň a starší holky připravily pro ostatní bojovku.

V 23:45 prší. Nedělní volejbal je v ohrožení, máme ale připraven dostatek her pro mokrou variantu.

Neděle je studená, ráno hledáme ztracený mobil, pak se usušíme, rozdělené na polovinu slaňujeme v lese z vysokého stromu a malujeme hrnky glazurou.

Po řízku čekáme na rodiče.

Výsledky prvního oddílového turnaje:

Mini:

1. Pštrosáčata, 2. Češi 3. Válcovny

Supermini:

1. Černý kočky, 2. Five angels, 3. Zápy

Družstvo s nejhezčí hrou:? Zápy

Informace k hrnečkům: Hrneček zapečte v ELEKTRICKÉ TROUBĚ na cca 160 - 180 stupňů po dobu jedné hodiny. POZOR PRI VYNDAVÁNÍ PÁLÍ!!! Pak jsou barvy trvalé. Nemyjte v myčce. Barvy jsou zdravotně nezávadné

E.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář